Homehukka yritys

Homehukka-yrittäjä valmistui Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston Kannuksen yksikön homekoiraohjaajakoulutuksesta 2012. Suomen Homekoirayhdistys Ry:n jäseneksi Homehukka pääsi 2016. Homehukan Hilda suoritti Suomen Homekoirayhdistys Ry:n tasotestin hyväksytysti 2017.

Suomen Homekoirayhdistys Ry:n jäseneksi hyväksymisen perusteet:

  • jäseneksi hakevalla on oltava Y-tunnus tai hän työskentelee homekoira- alalla tai sisäilma-alalla (on työskennellyt yli vuoden/väh 50 ammattimaista hometarkastusta) ja kuuluu ennakkoperintärekisteriin, jos on yrittäjä 
  • käynyt Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymän Kannuksen yksikön homekoiraohjaaja- koulutuksen tai vastaavan tasoisen koulutuksen ja on toiminut alalla yli vuoden tai on tehnyt vähintään 50 ammattimaista homekoiratarkastusta
  • Suomen Homekoirayhdistys Ry:n esite https://www.esitteemme.fi/suomenhomekoirayhdistys/WebView
  • Suomen Homekoirayhdistys »

Homekoiraohjaaja Henna Karihtala

Koirat ovat aina kuuluneet elämääni ja 2001 pääsin opiskelemaan unelmieni koulutukseen, Keski-Pohjanmaan maaseutuopiston Kannuksen yksikköön, kennelalan perustutkintoon. Ensimmäisenä opiskeluvuotena sain projektikoiran, labradorinnoutaja Welman (Namusillan Safiiri), joka tutustutti minut tähän monipuoliseen rotuun.

Valmistuin koulusta keväällä 2004, jonka jälkeen tein erilaisia asiakaspalvelutöitä ja koirat pysyivät elämässäni mukana harrastuksena. Ajatus kuitenkin siitä, että saisin työskennellä koirieni kanssa, pysyi mielessä koko ajan. Tilaisuus siihen avautui syksyllä 2010, kun pääsin Kannuksen maaseutuopiston järjestämälle homekoiraohjaaja-kurssille, josta valmistuttuani aloitin täysipäiväisenä homekoirayrittäjänä keväällä 2012.

Olen aloittanut 1,5 vuotta kestävän Sisäilma-asiantuntijakoulutuksen tammikuussa 2020. 

Tutkimme koirien avulla nopeasti suuretkin tilat. Mikäli sinulla on meille sopiva kohde mielessä, niin ota yhteyttä!

Tutustu Homehukan koulutettuihin ja kokeneisiin homekoiriin Pinkiin ja Hildaan »