Koulutetut homekoirat

Homehukan koulutetut ja kokeneet homekoirat Pink ja Hilda ovat aina valmiita uusiin haasteisiin. Homekoiramme on alun perin opetettu tunnistamaan 20 yleisintä kosteusvauriomikrobia. Koiriemme avulla on kartoitettu vuosien aikana yli 1300 kiinteistöä!

Tutkimme nopeasti suuretkin tilat - tarkoin kuonoin.  Mikäli sinulla on meille sopiva kohde mielessä, niin ota yhteyttä! 

Pink

(Namusillan Helmikkä) s. 17.11.2011

Pink on aloittanut homekoiraksi kouluttautumisen 7-viikon ikäisenä. Varsinaisen työuransa Pink aloitti 1-vuotiaana, Homehukan ensimmäisen homekoiran, Muiskun rinnalla.

Nykyään Pink toimii Hildan työparina. Pink on ahkera ja kokenut työkoira, joka on aina yhtä innoissaan päästessään töihin.

Hilda

(Namusillan Hilda Häkkyrä) s. 29.12.2012.

Hilda aloitti kouluttautumisen työkoiraksi 7-viikon ikäisenä ja 1-vuotiaana olikin jo valmiina töihin. Hilda on rohkea ja ahkera työläinen, joka mahtuu kokonsa puolesta myös ahtaisiin tiloihin. 

Hilda on suorittanut Suomen Homekoirayhdistys Ry:n järjestämän tasotestin hyväksytysti 2.12.2017.
Tutustu Hildan todistukseen »

Tilli

Tilli (Namusillan Tilli Hilpuri) s.17.2.2019

Tilli on Hildan pentu ja on opetellut homekoiraksi äitinsä jalanjäljissä keväästä 2019 alkaen. Tilli kulkee mukanamme asiakaskohteissa vielä harjoittelijan roolissa, mutta on jo hyvin pätevä työkoiran alku.

Pilvi

Pilvi (Namusillan Pilvi Hattara) s.26.4.2020

Pilvi saapui laumaamme 7 viikon ikäisenä kesäkuussa 2020 . Etsintäharjoitukset on aloitettu ja Pilvi on, toivottavasti, valmis työkoira syksyyn 2021 mennessä.

Ota yhteyttä